Մասնագետը խոսել է առանց կոֆեինի սուրճի առավելությունների մասին
Բարիստը պատմել է առանց կոֆեինի սուրճի առավելությունները։ասանելի է դարձել MAY արդյունաբերության փորձագիտական կենտրոնի անդամ մեկնաբանությունը:
Դմիտրի Կորսակովը Lenta.ru-ի հետ զրույցում ասել է դեկաֆը մի հատիկ է, որից կոֆեինի 97 տոկոսը հեռացվել է կոֆեինի տարբեր մեթոդներով։ Նշվում է, որ կան հատիկից կոֆեինը հեռացնելու քիմիական, ֆիզիկական և մեխանիկական մեթոդներ։ «Կոֆեինից զուրկ սուրճը կարելի է օգտագործել ցանկացած ըմպելիք պատրաստելու համար»,- ասել է մասնագետը։
Հրատարակության զրուցակիցը պարզաբանել է, որ նման սուրճը իդեալական է կոֆեինի նկատմամբ զգայուն մարդկանց համար, որի օգտագործումը կարող է անհանգստության, անհարմարության, նաև անքնության և սրտի բաբախյունի հաճախականությունը բարձրացնել ։ «Առանց կոֆեինի սուրճը թույլ է տալիս օգտագործել սիրելի ըմպելիքը՝ առանց տհաճ հետևանքների: Նույնիսկ երեկոյան»,- բացատրել է նա։