top of page

Ամանորյա աղցան 2025. օձի տարվա լավագույն բաղադրատոմսը՝ առատություն գրավելու համար

Նոր տարին 2025 թվականը արևելյան օրացույցի համաձայն Օձի տարի է, որը խորհրդանշում է իմաստությունը, շնորհը և նրբագեղությունը: Այս տարվա տոնական սեղանի ձեւավորումը հատուկ ուշադրություն է պահանջում սիմվոլիզմին ու նրբագեղությանը։ Ամանորյա աղցանները կդառնան ճաշացանկի կարևոր մասը, և դրանց դիզայնն ու բաղադրիչները կարող են ոչ միայն զարդարել տոնը, այլև հաջողություն, հարստություն և ներդաշնակություն գրավել:

Աղցան «Օձի նրբագեղություն» հավով և ավոկադոյով

Նրբագեղ դիզայնով թեթև և առողջարար աղցան։

Բաղադրությունը:

Հավի ֆիլե – 300 գԱվոկադո - 1 հատ:Կանաչեղենի խառնուրդ - 100 գՎարունգ - 1 հատ:Կիտրոնի հյութ - 1 ճ.գ. լ.Ձիթապտղի յուղ - 2 ճ.գ. լ.Նռան հատիկներ - 50 գ

Պատրաստում:

Հավի ֆիլեը եռացնել, հովացնել և կտրատել շերտերով։Ավոկադոն և վարունգը կտրատել բարակ շերտերով։Խառնել աղցանի խառնուրդը, հավի միսը, ավոկադոն և վարունգը։Համեմեք կիտրոնի հյութի և ձիթապտղի յուղի խառնուրդով։Աղցանը զիգզագաձեւ շարել ու զարդարել նռան հատիկներով։

1/2324
bottom of page