Տոնական սեղան. խորտիկներ Ամանորի 2025 թ.- համար․ Համեղ ուտեստների պարզ բաղադրատոմսեր
Դժվար է պատկերացնել ժամանակակից ամանորյա սեղան առանց խորտիկների։ Դրանք կարելի է մատուցել հիմնական ճաշատեսակներից առաջ, սակայն որոշ նախուտեստներ կարող են մատուցվել որպես այդպիսին։ Այս ուտեստների գեղեցկությունն այն է, որ դրանք պատրաստելու համար շատ ժամանակ կամ ջանք չի պահանջվում: Իսկ շատ խորտիկների բաղադրատոմսերն այնքան պարզ են, որ կարող եք երեխաներին ներգրավել այդ գործընթացում:
Խորտիկ ՕձԲաղադրությունը:1 վարունգ100–150 գ եփած երշիկ100–150 գ պանիր2-3 հատ կարտոֆիլՊատրաստումՎարունգը շրջանաձև կտրատել՝ ծայրերը թողնելով օձի գլխին և պոչին։Վարունգի չափի կլոր կտրատում ենք նրբերշիկը, պանիրն ու կարտոֆիլը։Կառուցեք օձին փոխարինելով շրջանները:Գլխում անցքեր արեք աչքերի համար (կարելի է եգիպտացորենի երկու հատիկ դնել) և լեզվի համար (կարելի է կտրել լոլիկի կամ կարմիր բուլղարական պղպեղից)։
Պանրային մանդարիններԲաղադրությունը:2 հատ հալած պանիր100 գ կոշտ պանիր3 հատ պինդ խաշած ձութթվասեր, մայոնեզ կամ թանձր սերուցքգազարՊատրաստումԱմբողջ պանիրը քերել։ Ավելացնել մանր կտրատած ձուն, մի քանի ճաշի գդալ թթվասեր, թանձր սերուցք կամ մայոնեզ։ Համտեսել - աղ, պղպեղ և քերած սխտոր:Խառնել մինչև հարթ լինի և պատառաքաղով տրորել զանգվածը։ Թաց ձեռքերով մանդարինի չափ գնդիկներ ենք կազմում։Գազարը քերել մանր քերիչով և գլորել գնդիկների մեջ։Տեղադրեք մեխակը և սպանախի մի փոքր տերեւ: